folii auto vaslui, colantare auto vaslui, centru de parbrize vaslui
Profesionisti in munca noastra
Cu o experienta foarte complexa in domeniul auto, putem spune ca suntem profesionisti in munca noastra. Calitatea ridicata a produselor si serviciilor pe care le oferim pentru a satisface cerintele clientilor este preocuparea noastra permanenta inca din anul 1997.
Prin centrele nostre oferim montajul si garantia produselor comercializate la cele mai inalte standarde. Pe langa accesoriile si piesele de schimb comercializate va oferim si urmatoarele servicii:

Diagnoza auto
Executam diagnoze auto pentru orice model de masina, autocar, tir, camion, cu cele mai noi sisteme de diagnoza. Furnizorii nostrii au cea mai larga gama de instrumente auto de diagnosticare profesionale, echipamente de testare si software-ul de diagnosticare auto.
folii auto vaslui, colantare auto vaslui, centru de parbrize vaslui
Reconditionare faruri si stopuri auto matuite
Din cauza pietrelor, a ploii acide, din cauza gazelor, a soarelui si a spumei active de la spalatorie, farurile si stopurile masinii se matuiesc. Noi va oferim solutia rezolvarii acestei probleme, la un cost mult redus fata de inlocuirea farurilor originale cu unele noi sau aftermarket. Dupa reconditionare acestea sunt practic ca si noi.Daca se aplica folie de protectie total transparenta speciala, garantia lucrarii este de minim 10 ani. Fara aplicare folie garantia este de 3 ani.

Firma noastra executa reparatii de parbrize prin sediile noastre si la adresa clientului. Pretul pentru reparatie difera in functie de marimea si tipul fisurii parbrizului dumneavoastra. Pretul oscileaza intre: 30 - 150 ron, include materialele necesare si manopera. Materialele folosite pentru executia lucrarii sunt de cea mai buna calitate existenta pe piata.
folii auto vaslui, colantare auto vaslui, centru de parbrize vaslui
Instalatii xenon & Lumini de zi
Asiguram montaj profesional pentru orice tip de kit xenon. Instalatia electrica nu va suferi nici un fel de modificare, toate componentele originale fiind pastrate intacte. Se inlocuiesc doar becurile si se conecteaza la un balast (ridicator de tensiune), corespunzator puterii becului de xenon. Instalatiile se pot monta pe orice faza de drum inclusiv pe proiectoare si pe orice model de masina, motocicleta, camion, tir sau autocar. Culoarea becurilor se poate alege in functie de preferintele fiecarui client.


Instalam pe orice model de masina lumini de zi, cunoscute si sub numele de DRL-uri. Acestea au module cu leduri foarte luminoase avand tempertaura de culoare de 6000K cu o durata de viata lunga si un consum foarte mic de energie (12 w/set – fata de 110w cat consuma faza scurta).
folii auto vaslui, colantare auto vaslui, centru de parbrize vaslui
Asistenta la parcare si modul confort
Montaj senzori de parcare
Senzori se fixeaza in bara din spate sau din fata a masini conform specificatiilor din manualul produsului, gaurind bara cu ajutorul frezei speciale pentru bormasina. Unitatea centrala se fixeaza in portbagaj intr-un loc ferit de umezeala, iar display-ul se fixeaza oriunde pe bordul masini sau pe oglinda retrovizoare cu banda dublu adeziva.

Alarme auto si inchideri centralizate
Instalam orice sistem de alarma auto cu sau fara pornire motor, alarma pe cheia masinii, pe interfata can bus sau cu telecomanda, cheie briceag in cazul in care s-a deteriorat cheia masinii dvs. Montajul se face fara pierderea garantiei la instalatia electrica. Dupa montaj se instruieste utilizatorul si se exemplifica fiecare functie a alarmei.
folii auto vaslui, colantare auto vaslui, centru de parbrize vaslui
Sisteme audio, consultanta, vanzare, montaj.
Montaj sisteme audio, radio CD, statii de amplificare, difuzoare
Va oferim atat servicii de vanzare si montaj de sisteme audio, pentru o gama foarte vasta de marci consacrate in domeniu, dar si consultanta specializata pentru alegerea echipamentului potrivit masinii dvs. Radio CD-uri, difuzoare auto, car kit auto, sisteme de navigatie profesionale.

Curatare tapiterie auto
Servicii profesionale de curatat tapiterie auto, intretinere si protejare pentru masina personala. Daca doriti sa cresteti sau sa mentine-ti valoarea masinii in vederea vanzarii acesteia, sau ati cumparat o masina SH si vreti sa arate ca noua, alegeti sa faceti o reconditionare auto profesionala.

Contactati-ne acum! 0744 645 343