Conditii de garantie pentru folia auto:

Prin Certificatul de Garantie emis pentru fiecare lucrare in parte, garantam ca in perioada de garantie nu apar pete, puncte, decolorari partiale sau totale. Nu se dezlipesc, nu apar crapaturi pe suprafata foliei. Garantam ca foliile aplicate pe geamurile de usa nu se zgaraie cu ocazia urcarii si coborarii lor. Toate foliile comercializate de noi, au in functie de tipul si marca lor, unul dintre cele mai bune straturi antizgaraire, existent pe piata.

Termenele de garantie sunt acordate conform producatorului in functie de caracteristicile fiecarei folii in parte. Evitam sa luam parte la „concursuri de exagerat in materie de termene de garantie”. Ne ocupam de aplicarea foliilor inca din anul 2003, timp in care am avut ocazia sa verificam rezistenta foliilor in timp, pentru fiecare categorie in parte (folii colorate, metalizate, semireflexive sau antiefractie).

Ai garantie pentru toate serviciile oferite. Daca ai orice fel de problema in perioada de garantie sau pur si simplu nu esti pe deplin multumit de un anumit serviciu, poti veni la noi si-ti vom remedia gratuit problema aparuta.

Garantiile specifice fiecarui serviciu:

Aplicare folie auto - geamuri 3, 5, 7, 10, 12 ani in functie de marca
Aplicare folie auto - protectie vopsea - 5 ani
Aplicare folie auto - faruri/proiectoare - 5 ani
Aplicare folie auto - fumurie stopuri - 3 ani
Autocolant capota/plafon - 3 ani
Polisare faruri, proiectoare si triple - 1 an daca nu se pune folie

Daca autoturismul cumparat are folii aplicate la centrele noastre de fostul proprietar, beneficiati de garantie ca orice alt client.

Garantia se ofera daca sunt respectate instructiunile de intretinere a foliei auto.

Contactati-ne acum! 0744 645 343