folii auto vaslui, colantare auto vaslui, centru de parbrize vaslui
Folii geamuri cladiri
Geamurile prezinta o bariera foarte usor de trecut in fata infractorilor.

In majoritatea cazurilor patrunderea in locuinte, institutii, se intampla prin spargerea geamurilor. Pentru a creste rezistenta geamurilor la lovituri intentionate au fost dezvoltate foliile antiefractie.

Oferim folii antiefractie LLumar, chiar si la categoria P2A a normei EU 356, norma obligatoriu de respectat de catre banci si institutii financiare.

Aveti geamurile usor accesibile? Nu asteptati pana gasiti locuinta pradata! Echipati geamurile cu folie antiefractie, inainte sa va viziteze raufacatorii!
Geamurile permit vizibilitatea in interior.
Este chiar neplacut sa se opreasca trecatorii si sa se uite in incaperea in care va desfasurati activitatea. Foliile LLumar asigura intimitatea din timpul zilei de care aveti nevoie, fara sa opreasca vizibilitatea catre exterior.


Cere acum o oferta personalizata!

Scrie-ne toate amanuntele necesare (scopul aplicarii foliilor, aspectul vizual urmarit, suprafata estimativa a geamurilor, accesibilitatea geamurilor, inaltimea la care se gasesc, locatia cladirii) si vom raspunde in cel mai scurt timp cu mai multe variante de folii care se preteaza scopului tau.

Contactati-ne acum! 0744 645 343